Over Ondernemerslounge (RTL7/RTLZ)

Reeds 11 seizoenen verbindt Ondernemerslounge ondernemers en anderen succesvol met elkaar én met het grote publiek. Ook in 2024 is onze zakelijke talkshow, die in het teken staat van ondernemerschap, investeren en genieten van het leven, in het voorjaar en in het najaar te zien op RTLZ. De studiopresentatie is in handen van ondernemer Maurice Vollebregt, waarbij er gekozen is voor een statige locatie in het midden des lands: Kasteel Hoekelum in Bennekom (Gelderland). Uiteraard verzorgt presentatrice Laurien Verstraten ook reportages op locatie. 


Hieronder stellen wij onze presentatoren kort aan u voor.


Maurice Vollebregt | Talkshowhost

undefined

Maurice Vollebregt ('s-Gravenhage, 29 januari 1985) studeerde Rechten en Bedrijfskunde in Nijmegen en startte kort vóór zijn twintigste zijn eerste onderneming. Hij is oprichter van meer dan tien bedrijven, vooral in de zakelijke dienstverlening en de e-commerce. Vollebregt is sinds 2019 ook tv-producent en maakte reeds diverse SBS6-programma's. Gastvrijheid in Beeld (SBS6) presenteerde hij zelf ook. Hij stort zich nu - als producent én talkshowhost - op Ondernemerslounge op RTL7 en RTLZ. Inmiddels woont Vollebregt in Ede (Gld). Hij is tevens voice-over, zanger en muzikant (hij speelt piano en saxofoon).


Laurien Verstraten | Business Reporter

undefined

Laurien Verstraten (Nijmegen, 30 maart 1985) studeerde Rechten in Amsterdam. Gelijktijdig studeerde zij (o.a.) ook Muziektheater aan het Conservatorium. Daarna presenteerde zij met verve talloze tv-programma's, zoals Lifestyle Experience (RTL4), RTL Transportwereld (RTL7), RTL Businesstips (RTL7) en Babes in Business (SBS6). Dat zij veelzijdig is, mag gezegd worden. Verstraten is immers tevens actrice, zangeres, voice-over en (presentatie)trainer. Zij woont momenteel in Amsterdam. In Ondernemerslounge (RTL7 en RTLZ) presenteert zij de tv-items op locatie (bedrijven, beurzen, evenementen, et cetera).