Over Ondernemerslounge (RTL7/RTLZ)

Reeds zeven seizoenen verbindt Ondernemerslounge (2GO) ondernemers succesvol met elkaar én met het grote publiek (zie Ondernemerslounge.tv). In de laatste zes weken van 2022 - namelijk vanaf zondag 20 november - wordt het achtste seizoen uitgezonden op RTLZ (6 afleveringen van een uur, met herhalingen). Ook nu draait alles om ondernemerschap, investeren en genieten van het leven en is de (hoofd)presentatie is in handen van Maurice Vollebregt. De afleveringen hebben een winterse uitstraling en de talkshowgesprekken vinden plaats op tot de verbeelding sprekende locaties.

Hieronder stellen wij onze presentatoren kort aan u voor.


Maurice Vollebregt | Talkshowhost

undefined

Maurice Vollebregt ('s-Gravenhage, 29 januari 1985) studeerde Rechten en Bedrijfskunde in Nijmegen en startte kort vóór zijn twintigste zijn eerste onderneming. Hij is oprichter van meer dan tien bedrijven, vooral in de zakelijke dienstverlening en de e-commerce. Vollebregt is sinds 2019 ook tv-producent en maakte reeds diverse SBS6-programma's. Gastvrijheid in Beeld (SBS6) presenteerde hij zelf ook. Hij stort zich nu - als producent én talkshowhost - op Ondernemerslounge op RTL7 en RTLZ. Inmiddels woont Vollebregt in Ede (Gld). Hij is tevens voice-over, zanger en muzikant (hij speelt piano en saxofoon).


Laurien Verstraten | Business Reporter

undefined

Laurien Verstraten (Nijmegen, 30 maart 1985) studeerde Rechten in Amsterdam. Gelijktijdig studeerde zij (o.a.) ook Muziektheater aan het Conservatorium. Daarna presenteerde zij met verve talloze tv-programma's, zoals Lifestyle Experience (RTL4), RTL Transportwereld (RTL7), RTL Businesstips (RTL7) en Babes in Business (SBS6). Dat zij veelzijdig is, mag gezegd worden. Verstraten is immers tevens actrice, zangeres, voice-over en (presentatie)trainer. Zij woont momenteel in Amsterdam. In Ondernemerslounge (RTL7 en RTLZ) presenteert zij de tv-items op locatie (bedrijven, beurzen, evenementen, et cetera).